sunnuntai 30. elokuuta 2015

Apuohjelmat


CCleaner

on käyttöjärjestelmän ja sovellusten siivoustyökalu. Ohjelmalla pystyy helposti poistamaan turhat tiedostot tietokoneelta, joka taas auttaa Windowsia toimimaan nopeammin.

Tällä hetkellä CCleaner pystyy tarkkailemaan ja siivoamaan mm. seuraavia sovelluksia: Internet Explorer, Firefox, Windows OS, Windows registry ja tämän lisäksi useita muita sovelluksia.


Malwarebytes Anti-Malware 

on suorituskykyinen ohjelma haitaohjelmia vastaan. Malwarebytes Anti-Malware osaa tunnistaa, poistaa ja estää haittaohjelmien leiviamisen. Ohjelma tarkkailee jokaista prosessia ja yrittää etsiä haittaohjelmiin sopivia tunnisteita. Tarkoituksena on pystyä estämään haittaohjelmat jo ennen kuin niitä edes käynnistetään.


Avira Free Antivirus

on ilmainen virustorjuntaohjelma, joka tarjoaa luotettavan suojan viruksia vastaan. 

Ohjelma helppokäyttöinen ja pystyy tällä hetkellä tunnistamaan ja poistamaan yli 80,000 eri virusta.


Spybot - Search & Destroy

etsii ja poistaa erilaisia haittaohjelmia tietokoneeltasi.

Spybot on helppokäyttöinen ja antaa selkeät kuvaukset löytämistään uhista. Tietokannan päivitys tapahtuu suoraan verkon kautta. Voit myös vaihtoehtoisesti päivittää ohjelman erillisellä tiedostolla, jonka löydät Spybotin kotisivuilta. Spybotin voi laittaa taustalle valvomaan tietokonetta jatkuvasti, tai käyttää kuten tavallista ohjelmaa.


Comodo Personal Firewall

on ilmainen palomuuri Windowsille. 

Ohjelma suojaa tietokonettasi mm.: hakkereilta, troijalaisilta ja muilta viruksilta. Ohjelma mahdollistaa automaattiset automaattiset päivitykset, joten ohjelma pysyy kaiken aikaa ajantasalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti